لیست اختراعات رزا اميرعضدي
ماست محصول توليدي حاصل از تخمير شير توسط لاكتو اسيد و ميكرو ارگانيسم هايي كه با هم رابطه همزيستي دارند. جو بطور گسترده داراي تركيبات فنولي همچنين حاوي مقادير قابل توجهي از B-گلوكان است كه اين ماده سبب كاهش كلسترول و تنظيم قند خون ميشود شير پاستوريزه را تا دماي 60 درجه سانتيگراد رسانده و عصاره مالت را به آن افزوده سپس تا دماي43تا42 درجه سانتيگراد خنك كرده و با آغازگر آمادهسازي 2درصدوزني/وزني تلقيح شد. فرايند تخمير نمونهها داخل ظروف پلاستيكي 200 گرمي و در دماي43 درجه سانتيگراد انجام شد و مدت1 شب و در دماي4 درجه سانتيگراد قرار داده شدند.استخراج عصاره مالت با استفاده از بن ماري كه به ازاي 50 گرم از نمونه،200 ميليتر آب 45 درجه به آن اضافه و به تدريج دماي آن را تا 85 درجه سانتيگراد بالا برده و در اين دما 100 ميليليتر آب 70 درجه افزوده و مدت 60 دقيقه آن را در اين دما نگه داشته سپس ا15 دقيقه آن را سرد ميكنيم و عصاره آن با صافي استخراج شد.
موارد یافت شده: 1